Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα

Στη Swift Minds Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Αθήνα) φέρνουμε την εμπειρία μας στην επιχείρησή σας. Τα πεδία συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  • επιχειρηματικό σχεδιασμό,
  • στρατηγική μάρκετινγκ,
  • online marketing, και
  • χρηματοδότηση από επιδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ και άλλα).
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Swift Minds Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Αθήνα
Κόνιαρη 45 & Λεωφ. Αλεξάνδρας
Τηλ. 2106470152

Η Swift Minds Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Αθήνα, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, που παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Οι πελάτες μας είναι μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, στείλτε μας τώρα μήνυμα για να κανονίσουμε συνάντηση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αν είστε στην περιφέρεια, ένας εκπρόσωπος της Swift Minds Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, θα σας καλέσει στο τηλέφωνο, για μία διαγνωστική συζήτηση δωρεάν.

Στείλτε μας μήνυμα!
[contact-form subject="Email για Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα από swiftminds.gr" to="info@swiftminds.gr"] [contact-field label=”Το όνομά σας” type=”text” required=”true” /] [contact-field label=”Το τηλ. ή το email σας” type=”text” required=”true” /] [/contact-form]

Ποιοι είμαστε || Σύμβουλοι Επιχειρήσεων || Αθήνα

Στη Swift Minds στην Αθήνα εργάζονται έμπειροι σύμβουλοι επιχειρήσεων, οικονομολόγοι και μηχανικοί με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακά διπλώματα. Επιπλέον διατηρούμε δίκτυο εξειδικευμένων (ανά κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας) εξωτερικών συνεργατών, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τις ιδιαίτερες απαιτήσεις έργων σε στρατηγικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό και μάρκετινγκ.

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στη δέσμευση για παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Η ικανοποίησή μας έρχεται από την κατανόηση των προβλημάτων σας και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων στην επιχείρησή σας με την εφαρμογή των κατάλληλων λύσεων.

Swift Minds Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Αθήνα