Pro Blogger

Εκπαιδευτικό πακέτο

seminaria-internet-marketing-ProBlogger2

Όσα χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το blog σου σε μια κερδοφόρο επιχείρηση

xrimata-apo-to-internet

Στήσε τη δική σου online πλατφόρμα και βγάλε χρήματα από το Ίντερνετ, βοηθώντας τους αναγνώστες σου.

Προσφορά: Πάτα «Θέλω να γίνω Pro Blogger» και βάλε τον κωδικό «ADPER» στην επόμενη σελίδα για να λάβεις συνολική έκπτωση 25%, δηλαδή έκπτωση €487: Μία πληρωμή €570 και 3 μηνιαίες δόσεις των €299 η καθεμία με το ΦΠΑ, μέσω Paypal (πιστωτικής κάρτας).

Θέλω να γίνω Pro Blogger

creditcards-small

Ακούς ότι κάποιοι βγάζουν χρήματα από το Ίντερνετ αλλά δεν ξέρεις πώς; Γράφεις ήδη το δικό σου blog και νιώθεις ότι είναι ώρα να κερδίσεις χρήματα από αυτό;
Το εκπαιδευτικό πακέτο Pro Blogger σου δίνει όλα τα εφόδια για να στήσεις τη δική σου online επιχείρηση και να ξεκινήσεις τη διαδρομή για σταθερό παθητικό εισόδημα από το Ίντερνετ!

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σου δείξω ό,τι έχω μάθει τα τελευταία 5 χρόνια, μετά από αμέτρητες ώρες μελέτης, εκατοντάδες δοκιμές και δεκάδες επιτυχίες, για το:

Πώς να στήσεις τη δική σου online πλατφόρμα και να βγάλεις χρήματα από το Ίντερνετ νόμιμα, βοηθώντας χιλιάδες αναγνώστες σου.

Δεν θα χρειαστεί να κάνεις τα λάθη που έχω κάνει εγώ, να αφιερώσεις ατέλειωτες ώρες στην αναζήτηση φερέγγυων λύσεων, αλλά θα μάθεις εύκολα και κατανοητά τι δουλεύει καλύτερα στο Ίντερνετ σήμερα, στην ελληνική πραγματικότητα.

Το Ίντερνετ έχει πολλές ευκαιρίες, αυτό το γνωρίζεις ήδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γίνει πλούσιοι με μοναδικό κανάλι εύρεσης πελατών το Ίντερνετ. Όμως, αν ξεκινάς τώρα:

 • Υπάρχουν πολλές παγίδες στις οποίες μπορεί να χάσεις χρήματα, επενδύοντας σε μεθόδους αμφιβόλου ποιότητας
 • Βρίσκεις διάφορα άρθρα με συμβουλές, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις
 • Δεν έχεις τις τεχνικές γνώσεις για να φτιάξεις τη δική σου σελίδα, να φέρεις επισκέπτες και να τους μετατρέψεις σε πελάτες
 • Έχεις άγχος ότι μπορεί κάτι να κάνεις λάθος, και δεν ξέρεις πού να στραφείς για έγκυρη και οικονομική βοήθεια

Αν αντιμετωπίζεις τα παραπάνω θέματα και χρειάζεσαι όλη τη γνώση και τη βοήθεια, δοσμένη με οργανωμένο, έγκυρο και απλό τρόπο, τότε το εκπαιδευτικό πακέτο Pro Blogger είναι για σένα.

Προσοχή!
Δεν πρόκειται για μέθοδο γρήγορου πλουτισμού, γιατί απλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Πρόκειται για εκπαίδευση σε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να αναπτύξεις τη δική σου online πλατφόρμα μετατρέποντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε κερδοφόρο προϊόν που το έχουν ανάγκη οι πελάτες σου.

Το πρόγραμμα είναι πλήρως προσαρμόσιμο στη δική σου ξεχωριστή περίπτωση, χτίζει τις γνώσεις που σου λείπουν και εξυπηρετεί τους δικούς σου ιδιαίτερους στόχους και συνθήκες ζωής.

Μάθε την αξιόπιστη μέθοδο που χρησιμοποιούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως για να κερδίσουν χρήματα από τη δική τους online πλατφόρμα

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται από τον Pat Flynn (smartpassiveincome.com), Jeremy & Jason (internetbusinessmastery.com), Marie Forleo (marieforleo.com), Leo Babauta (zenhabits.net), Yaro Starak (entrepreneurs-journey.com), James Clear (jamesclear.com), Nathalie Lussier (nathalielussier.com), Brian Clark (copyblogger.com) και τους εξασφαλίζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα.

Η ίδια μέθοδος επιτυχίας, τώρα και στην Ελλάδα.

Είναι μια μέθοδος ανάπτυξης περιεχομένου και εμπορικής αξιοποίησής του που ελάχιστοι μόνο Έλληνες bloggers έχουν αξιοποιήσει. Οι υπόλοιποι αναρωτιούνται ακόμα πώς θα βγάλουν χρήματα.

Σε ποιους απευθύνεται η εκπαίδευση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pro Blogger θα σε βοηθήσει να βγάζεις χρήματα σε σταθερή βάση από το Ίντερνετ και είναι κατάλληλο για:

 • Δημοσιογράφους, συγγραφείς, bloggers
 • Καθηγητές, ομιλητές, εκπαιδευτές ενηλίκων
 • Επιστήμονες, γιατρούς, δικηγόρους, οικονομολόγους
 • Προγραμματιστές software ή apps
 • Όσους έχουν πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μια ειδικότητα, π.χ. μάρκετινγκ, λογιστική, ψυχολογία, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, κηπουρική
 • Όσους έχουν ένα χόμπι που απολαμβάνουν, π.χ. γυμναστική, μαγειρική, Η/Υ, μπάσκετ, φωτογραφία
 • Όσους ασχολούνται με τη χειροτεχνία, φτιάχνουν τα δικά τους χειροποίητα προϊόντα, π.χ. κάρτες, κοσμήματα, διακοσμητικά είδη
 • Εκείνους που έχουν ήδη ένα niche site, δηλαδή site εστιασμένο σε ένα θεματικό αντικείμενο, σε μια κατηγορία κοινού
 • Εργαζόμενους από το σπίτι, ημιαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες
 • Όσους είναι μόνιμα ή προσωρινά πολλές ώρες στο σπίτι, π.χ. μητέρες ανηλίκων, και θέλουν έναν αξιόπιστο τρόπο να βγάζουν χρήματα από το Ίντερνετ γράφοντας για θέματα που γνωρίζουν.

xrimata-apo-to-internet-probloggerΚάνε τώρα το επόμενο βήμα προς την οικονομική ανεξαρτησία και γίνε Pro Blogger!

Όποιο και αν είναι το επίπεδο της εμπειρίας σου και η ηλικία σου, με το πρόγραμμα Pro Blogger μαθαίνεις και υλοποιείς όσα χρειάζονται για να στήσεις τη δική σου online επιχείρηση, να δημιουργήσεις περιεχόμενο και να βγάλεις χρήματα.

 Παρακολούθησε το μοναδικό, ολοκληρωμένο και πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα online επιχειρηματικότητας

Παρακολουθώντας το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pro Blogger, θα μπορέσεις να βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα από το Ίντερνετ και να χτίσεις γερές βάσεις προς την οικονομική ανεξαρτησία.

Εκπαιδευτικές ενότητες

Το πρόγραμμα Pro Blogger περιλαμβάνει 6 βασικές εκπαιδευτικές ενότητες :

1. Content Marketing – Μάρκετινγκ περιεχομένου

content marketingΠώς να δημιουργήσεις επιτυχημένο περιεχόμενο. Πώς να αξιοποιήσεις το υφιστάμενο περιεχόμενο του blog σου για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα. Πώς να σχεδιάσεις μια στρατηγική περιεχομένου που θα σου φέρει χιλιάδες αναγνώστες. Πώς να χρησιμοποιήσεις τεχνικές γραφής και συναισθηματικά ερεθίσματα για να πείσεις τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες. Πώς να δημιουργείς συστηματικά ποιοτικό περιεχόμενο για το blog σου και τα social media. Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα podcast και το video marketing για να αναπτύξεις την επιχείρησή σου.

2.SEO – Βελτιστοποίηση περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης

SEOΠώς θα βγεις στην πρώτη σελίδα του Google, και θα παραμείνεις εκεί. Πώς θα βρεις και θα αξιοποιήσεις τις λέξεις-κλειδιά για τη δική σου online πλατφόρμα. Όλες οι τεχνικές γνώσεις SEO που χρειάζεται να έχεις.

Ποιος είναι ο ρόλος των social media στο SEO, πώς να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Οι μύθοι του SEO και τι πραγματικά λειτουργεί σήμερα, μετά από τις αλλαγές στους αλγόριθμους του Google.

3. Social media marketing – Μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα

social-mediaΠώς θα εντάξεις τα κοινωνικά μέσα στη στρατηγική σου, με σκοπό να αυξήσεις τους πελάτες σου. Πώς να αποφύγεις την υπερκόπωση από τα social media. Όλες οι τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται για να υλοποιήσεις διαφημιστικές εκστρατείες στο Facebook και να αξιοποιήσεις το κάθε ευρώ. Ποια social media να επιλέξεις και τι περιεχόμενο να δημοσιεύεις. Πώς να πετύχεις φθηνή διαφήμιση Facebook (0,02 ευρώ ανά κλικ).

4. Email marketing – Μάρκετινγκ μέσω email

email_marketingΠώς να εφαρμόσεις σωστά το email marketing, μια παραδοσιακή τεχνική που είναι ακόμα και σήμερα η πιο αποτελεσματική. Πώς να κάνεις αυτό που το 95% των επιχειρηματιών αγνοούν, σχεδιάζοντας εύκολα autoresponders και sales funnels για να εκτοξεύσεις τις πωλήσεις. Τεχνικές για να χτίσεις εύκολα και νόμιμα λίστα με χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες, και να τους πουλήσεις έμμεσα το προϊόν ή τις υπηρεσίες σου.

5. Product creation και blog monetization – Δημιουργία προϊόντος και πώληση για κερδοφορία

monetizationΠώς να δημιουργήσεις το δικό σου ψηφιακό προϊόν ή υπηρεσία, έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιδέα ποιο θα είναι. Πώς να δημιουργήσεις προϊόντα που έχουν ήδη ζήτηση.

Πώς να προωθήσεις ένα φυσικό προϊόν, ένα ψηφιακό προϊόν ή μια υπηρεσία. Πώς να δημιουργήσεις ροές παθητικού εισοδήματος.

Όλες οι ενέργειες για να βγάλεις αξιόπιστα και νόμιμα τα πρώτα σου χρήματα.

6. Platform and systems – Πλατφόρμα και συστήματα

platform-systemsΠώς να στήσεις την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιχείρησή σου. Πώς να μετατρέψεις το υπάρχον blog σου σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα online business. Πώς να θέσεις αυτόματα/ημιαυτόματα συστήματα σε λειτουργία, ώστε να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο δική σου εργασίας. Όλες οι τεχνικές γνώσεις που χρειάζεσαι για να κατοχυρώσεις το domain, να κλείσεις το hosting και να εγκαταστήσεις το δικό σου website σε λίγα μόλις λεπτά. Πώς χρειάζεται να είναι η δομή των σελίδων για να έχουμε υψηλό βαθμό μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες. Πώς να πάρεις δωρεάν διαφήμιση Google αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pro Blogger περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις μάρκετινγκ, οι τεχνικές γνώσεις, βασικές νομικές και φορολογικές συμβουλές, καθώς και η εμψύχωση που θα χρειαστείς για να πετύχεις το στόχο του εισοδήματος από το Ίντερνετ.

Προσοχή! Το online μοντέλο εισοδήματος που διδάσκω είναι διεθνώς αποδεκτό, το έχω εφαρμόσει η ίδια με επιτυχία, και δεν έχει σχέση με online παιχνίδια/στοιχήματα, multi level marketing, affiliate marketing, αγοραπωλησίες πολύτιμων μετάλλων, συμμετοχή σε σχήματα πωλήσεων κ.λπ. Ως Pro Blogger θα μάθεις να αναπτύσσεις συστηματικά τη δική σου online επιχείρηση, μέσα από τη δημιουργία περιεχομένου, την επικοινωνία με τους αναγνώστες σου και την εξυπηρέτηση των πελατών σου.

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 6 μήνες.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται με 2 προσωπικές συναντήσεις το μήνα διάρκειας μέχρι 1,5 ώρες, 4 τηλεφωνικές επικοινωνίες, και απεριόριστη ηλεκτρονική υποστήριξη μέσω email αφιερωμένου αποκλειστικά σε εσένα.

Οι bloggers εκτός Αθηνών θα λάβουν το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μέσω της δωρεάν πλατφόρμας video επικοινωνίας Google Hangouts, που είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Ποια είμαι

profilePIC

Είμαι η Στέλα Μικράκη, Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), και εμπειρία 16 ετών ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Έχω συνεργαστεί με δεκάδες ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, και έχω εκπονήσει εκατοντάδες μελέτες, όπως επιχειρηματικά σχέδια, marketing plans και οικονομοτεχνικές μελέτες για επιδοτούμενα προγράμματα.

Σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ, επίσημο φορέα επιχειρησιακού προγράμματος του ΕΣΠΑ, έχω αξιολογήσει περισσότερες από 65 προτάσεις στα προγράμματα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΠΕΠ) και Εξωστρέφειας-Ανταγωνιστικότητας ΙΙ του ΕΣΠΑ.

Έχω εργαστεί σε μικρές και μεγάλες εταιρίες συμβούλων, όπως η ICAP A.E. Υπήρξα μία από τους συνιδρυτές της πανελλαδικής έντυπης εφημερίδας Εργασία Τώρα. Είμαι επίσης μέλος του μητρώου συμβούλων μικρών επιχειρήσεων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Έχω γράψει οδηγό για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του ΟΕΑΔ, ο οποίος πουλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το www.epidotisimag.gr/m/. Ήταν χαρά μου όταν διαπίστωσα πόσοι νέοι επιχειρηματίες βοηθήθηκαν από τον οδηγό αυτό.

Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι με το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και έχω αναπτύξει δικές μου επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως ηλεκτρονικό περιοδικό (www.epidotisimag.gr), παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις (www.swiftminds.gr), εκπαίδευση και συμβουλευτική στα social media και το online marketing (www.socialmediaplan.gr).

Έχω καταφέρει τα site μου να είναι στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Μετά από πολλή μελέτη, δοκιμές, και επένδυση χρημάτων σε software και εκπαίδευση, έχω αποκωδικοποιήσει και εφαρμόσει επιτυχημένα το μηχανισμό για να βγάλει κανείς χρήματα από το Ίντερνετ, και έχω βοηθήσει και άλλους εφαρμόσουν διεθνώς αποδεκτές τεχνικές Internet Marketing αποτελεσματικά.

Έχω εκπαιδεύσει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων σε θέματα όπως SEO, social media marketing, blogging και online διαφήμιση.

Έχω εμφανιστεί σε πανελλαδικά media, όπως:

nerit-logo

kanali9-logo

logo_ethnos

naftemporiki

ergasia-tora-logo

 

Διαβάστε τι είπαν μερικοί από τους πελάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ απεριόριστα:

main_testimonials

[quote align="center" color="#252F6A"] Προτείνω ανεπιφύλακτα να συνεργαστείτε μαζί της Συνεργάζομαι με την κ. Στέλλα Μικράκη στην ανάπτυξη, βελτίωση και προώθηση του site μου και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Google+ Facebook, Twitter, WordPress, Blogspot. Η συνεργασία μαζί της είναι πολύ επωφελής και αποδοτική για την εταιρεία μου διότι ανέπτυξε, διόρθωσε και βελτίωσε όλα τα παραπάνω εργαλεία ηλεκτρονικής παρουσίας που είναι πολύ βασικά και σπουδαία για τις πωλήσεις. Οι γνώσεις της είναι σφαιρικές και σε βάθος, οι παρατηρήσεις της είναι επωφελείς και ουσιώδεις, η δε εργασία της είναι συστηματική και αποτελεσματική. Προτείνω ανεπιφύλακτα να συνεργαστείτε μαζί της, εκτός δε από την εργασία θα έχετε την ευχαρίστηση της επικοινωνίας με μια συγκροτημένη και υπεύθυνη επαγγελματία. Ευτυχία Πολυζογοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Πολυσύνθεση Α.Ε. www.polisinthesi.gr [/quote]
[quote align="center" color="#252F6A"] Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου παρείχατε στο ξεκίνημα της ατομικής μου επιχείρησης. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Αφού σας ευχαριστήσω ξανά για την πολύτιμη βοήθειά σας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο σας, το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο. Η συνεργασία του καθενός μαζί σας αποτελεί μια καθ' όλα επιτυχημένη επιχειρηματική απόφαση. Άγγελος Χατζηθεοδώρου, Λογιστικά - Φοροτεχνικά, Καλαμαριά [/quote]
[quote align="center" color="#252F6A"] Με βοήθησε να φτιάξω μόνος μου το mini business plan Προσωπικά, με βοήθησε να φτιάξω μόνος μου το mini business plan, γλιτώνοντας αρκετά χρήματα που θα χρειαζόταν αν απευθυνόμουν σε σύμβουλο επιχειρήσεων. Παράλληλα , ακόμα καλύτερη ήταν η υποστήριξη μέσω email που μου προσφέρατε. Οι άμεσες και αναλυτικές απαντήσεις που μου δώσατε με βοήθησαν να διευκρινίσω όσες απορίες είχα. Συνεχίστε την καλή δουλειά... Μιχάλης Φουντουλάκης - Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θ. www.energeiako-spiti.gr [/quote]
[quote align="center" color="#252F6A"] Πολύ συνεργάσιμη και κατατοπιστική Ο οδηγός για την σύνταξη του σχεδίου επιχειρηματικότητας του προγράμματος του ΟΑΕΔ ''Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία'' ήταν πολύ εύχρηστος, σύντομος και κατανοητός. Η κυρία Μικράκη με πολύ απλά και σύντομα λόγια με βοήθησε να συντάξω σωστά το σχέδιο επιχειρηματικότητας για την επιχείρηση μου. Σε απορίες που προέκυψαν επικοινώνησα μαζί της τηλεφωνικά και ήταν πολύ συνεργάσιμη και κατατοπιστική στα ερωτήματα που της έθεσα. Τέλος να προσθέσω ότι με ''γλίτωσε'' από ένα σημαντικότατο κόστος που θα χρειαζόταν για την ανάθεση σύνταξης του σχεδίου από έναν επαγγελματία. Τάκης Ψιμουλάκης [/quote]

Δωρεάν μπόνους με την εγγραφή σου

Με τη συνεργασία μας θα λάβεις τις ακόλουθες παροχές δωρεάν:

BONUS 1

Δωρεάν κορυφαία εργαλεία software (framework, website builder και page layout composer) συνολικής αξίας €149. Με τα εργαλεία αυτά θα έχεις μια καλαίσθητη, λειτουργική και ασφαλή πλατφόρμα για online business.

Θα σε εκπαιδεύσω στην εγκατάσταση και τη διαχείρισή τους, ώστε να  έχεις πλήρη έλεγχο του site σου.

BONUS 2

Δωρεάν διαφήμιση Google AdWords αξίας €150 – €300. Το ποσό της δωρεάν διαφήμισης εξαρτάται από το πόσο έντονα θα συμφωνήσουμε ότι θα διαφημίσεις το site σου στο Google.

BONUS 3

Δύο επιπλέον δωρεάν μήνες επικοινωνίας μετά το τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, για να βεβαιωθώ ότι η επιχείρηση και η πλατφόρμα σου λειτουργούν σωστά, ότι βγάζεις τα πρώτα σου χρήματα και ότι τα συστήματα είναι σε πλήρη λειτουργία.

BONUS 4

Δωρεάν εργαλεία οργάνωσης, παρακίνησης, συστηματοποίησης της δουλειάς σου, ώστε κάθε στιγμή να ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα. Επίσης σου δείχνω πώς να βρεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι δωρεάν και νόμιμα.

BONUS 5

Σημειώσεις και video tutorials, ώστε να μπορείς να κρατήσεις όλα τα σημαντικά που έμαθες και να τα εφαρμόσεις οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

BONUS 6

Απεριόριστη τεχνική υποστήριξη του website μέσω email κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Επειδή με τα ηλεκτρονικά συστήματα πολλά μπορεί να πάνε στραβά, θα βεβαιωθούμε ότι η τεχνολογία θα είναι σύμμαχος στην κερδοφορία της επιχείρησής σου.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώνεις τεχνικό 40-60 ευρώ την ώρα. Θα σε υποστηρίξω σε οτιδήποτε χρειαστεί για την καλή λειτουργία του site σου.

Τι θα επενδύσεις σε εκπαίδευση

Μία πληρωμή €997 και 3 μηνιαίες δόσεις των €319 η καθεμία

με το ΦΠΑ, μέσω Paypal (πιστωτικής κάρτας).

Προσφορά: Πάτα «Θέλω να γίνω Pro Blogger» και βάλε τον κωδικό «ADPER» στην επόμενη σελίδα για να λάβεις συνολική έκπτωση 25%, δηλαδή έκπτωση €487: Μία πληρωμή €570 και 3 μηνιαίες δόσεις των €299 η καθεμία με το ΦΠΑ, μέσω Paypal (πιστωτικής κάρτας).

arrow-down-1

Θέλω να γίνω Pro Blogger

creditcards-small

Ποια είναι η παγίδα;

Καμία παγίδα. Όλα όσα γράφω εδώ είναι αυτά που θα περιμένεις από τη συνεργασία μας. Θα σε εκπαιδεύσω σε όσα γνωρίζω, και θα είμαι δίπλα σου για να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις δυσκολίες και φόβους που αντιμετώπισα κι εγώ.

Κατά τη συνεργασία μας θα ασχοληθούμε με θέματα, όπως:

 • Brainstorming και αξιολόγηση της επιχειρηματικής σου ιδέας
 • Μετατροπή της ιδέας ή του blog σου σε κερδοφόρο business model
 • Branding και Marketing
 • Σχεδιασμός αποτελεσματικής δομής site
 • Σχεδιασμός στρατηγικής περιεχομένου και προγραμματισμός δημοσιεύσεων
 • Στήσιμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της επιχείρησής σου
 • Ενσωμάτωση έξτρα λειτουργιών, π.χ. email marketing
 • Σχεδιασμός και στήσιμο social media σελίδων, όπως στο Facebook και στο Twitter
 • Διαχείριση του site σου
 • Εκπαίδευση σε τεχνικά θέματα, όπως Paypal, email marketing, συνδρομές
 • Sales funnels, μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες, διαχείριση πελατών
 • Δημιουργία ψηφιακών προϊόντων (info products),
 • Λανσάρισμα, έμμεση πώληση, βελτίωση προϊόντων
 • Εργαλεία οργάνωσης της δουλειάς σου στο cloud
 • Δημιουργία προτύπων και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματοποίησης
 • Στατιστικά και analytics της πλατφόρμας σου και των social media
 • Ανάπτυξη συνεργειών/συνεργασιών
 • Προωθητικά κείμενα (copywriting) και SEO copywriting
 • Εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα και στην οικονομική διαχείριση
 • Πώς να συστηματοποιήσεις και να αναπτύξεις τη δουλειά σου

Τι χρειάζεται να έχεις:

 • Επιθυμία να εργαστείς συστηματικά για την online δραστηριότητά σου
 • Όρεξη να υλοποιήσεις τους στόχους σου για οικονομική ανεξαρτησία
 • Απόφαση να αφήσεις πίσω γκρίνια, μιζέρια και όποιες δικαιολογίες σε εμποδίζουν να προχωρήσεις
 • Βασικές γνώσεις αγγλικών
 • Βασικές γνώσεις χειρισμού H/Y, Internet και email
 • Δικό σου υπολογιστή με σύνδεση στο Ίντερνετ
 • Τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα, για εκπαίδευση και υλοποίηση πάνω στο blog σου
 • Budget 0-200 ευρώ κατά το 6μηνο συνεργασίας μας για υπηρεσίες τρίτων που πιθανόν θα χρειαστείς για το στήσιμο της επιχείρησης (π.χ. hosting, γραφίστα για λογότυπο, διαφήμιση Facebook, πλατφόρμα email marketing)
 • Δέχεσαι να δουλέψεις από εδώ και έπειτα σε πλατφόρμα που θα έχει στηθεί σε WordPress.
Προσφορά: Πάτα «Θέλω να γίνω Pro Blogger» και βάλε τον κωδικό «ADPER» στην επόμενη σελίδα για να λάβεις συνολική έκπτωση 25%: Μία πληρωμή €570 και 3 μηνιαίες δόσεις των €299 η καθεμία με το ΦΠΑ, μέσω Paypal (πιστωτικής κάρτας).

arrow-down-1

Θέλω να γίνω Pro Blogger

creditcards-small

seminaria-internet-marketing-ProBlogger2internet-marketing-seminaria-ekpaideysi

Συχνές ερωτήσεις

 • Σε πόσο διάστημα θα βγάλω χρήματα;

  Στόχος της εκπαίδευσης είναι όχι μόνο να έχεις βγάλει τα πρώτα σου χρήματα από το Ίντερνετ μέχρι το τέλος του εξαμήνου, αλλά να έχεις χτίσει περιεχόμενο και να έχεις θέσει σε λειτουργία συστήματα που θα σου εξασφαλίζουν συνεχιζόμενη ροή εισοδήματος.

 • Πόσα χρήματα θα βγάλω από το Ίντερνετ;

  Δεν υπάρχει ανώτατο όριο για τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από το Ίντερνετ. Όσο μεγαλύτερη η αγάπη και όσο πιο συστηματική η εργασία γι’ αυτό που κάνεις τόσο μεγαλύτερες οι ευκαιρίες και περισσότερα τα χρήματα από το Ίντερνετ. Με την εκπαίδευση που θα λάβεις, θα γνωρίζεις όσα χρειάζονται για να κλιμακώσεις την επιχείρησή σου και να αυξήσεις τα έσοδα.

 • Περιλαμβάνεται το κόστος έναρξης επιχείρησης;

  Όχι, δεν περιλαμβάνεται το κόστος έναρξης επιχείρησης, καθώς αυτό περιλαμβάνει εργασία λογιστή ή/και δικηγόρου και τέλη δημοσίων υπηρεσιών, που είναι πέρα από το πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Pro Blogger.

 • Περιλαμβάνεται το κόστος κατοχύρωσης domain name και hosting;

  Όχι, δεν περιλαμβάνονται το domain name και το hosting. Αφορούν υπηρεσίες τρίτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος (περίπου €59 το έτος). Περιλαμβάνονται όμως δωρεάν τα κορυφαία εργαλεία software για WordPress συνολικής αξίας €149, που είναι η πρώτη επιλογή των blogger διεθνώς. Με τα εργαλεία αυτά δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις προγραμματιστή για να έχεις ένα άψογο website!

 • Τι ακριβώς αφορά το bonus «Δωρεάν διαφήμιση Google AdWords»;

  Αφορά κουπόνια δωρεάν διαφήμισης, τα οποία θα σου εξασφαλίσω για προβολή της επιχείρησής σου μέσω Google AdWords. Για κάθε €25 σε διαφήμιση, η Google θα σου παρέχει €75 δωρεάν!

 • Χρειάζεται εμπειρία σε μάρκετινγκ και πωλήσεις;

  Χρειάζεται να έχεις όρεξη για να κάνεις αυτό που αγαπάς και να κερδίσεις χρήματα από το Ίντερνετ. Μην ανησυχείς, δεν θα χρειαστεί να κάνεις πωλήσεις μέσω τηλεφώνου ή από πόρτα σε πόρτα. Οι πωλήσεις των υπηρεσιών σου θα προκύψουν ως αποτέλεσμα της ουσιαστικής επικοινωνίας με τους πελάτες σου. Όσα χρειάζεσαι σχετικά με την επιχειρηματικότητα και το internet marketing θα σου τα διδάξω και θα τα υλοποιήσουμε μαζί, ώστε να έχεις τελικά τη δική σου online επιχείρηση σε πλήρη λειτουργία.

 • Δεν έχω δικό μου blog. Είναι κατάλληλο το πρόγραμμα Pro Blogger για εμένα;

  Ένας έμπειρος blogger, που διατηρεί ένα blog στο blogspot.com ή στο wordpress.com, έχει δείξει ότι αγαπάει αυτό που κάνει και το φροντίζει συστηματικά. Αυτό είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία. Αν δεν έχεις blog, σίγουρα είναι το πρόγραμμα Pro Blogger κατάλληλο για εσένα, ο μόνος τρόπος όμως να έχει αποτέλεσμα είναι να αφιερώσεις χρόνο και δουλειά για τη νέα σου επιχείρηση στο Ίντερνετ.

 • Θέλω να ασχοληθώ με ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κατάλληλο για εμένα το πρόγραμμα Pro Blogger;

  Παρόλο που το πρόγραμμα Pro Blogger απευθύνεται σε ανθρώπους που πωλούν γνώση, εμπειρία και υπηρεσίες, όλες οι αρχές του εφαρμόζονται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Θα φροντίσω το πρόγραμμα να προσαρμοστεί στις δικές σου ανάγκες, ανάλογα με το προϊόν που θα εμπορεύεσαι ηλεκτρονικά.

 • Πόση ώρα χρειάζεται να αφιερώνω για την online επιχείρησή μου;

  Αν θέλουμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά, χρειάζεται να αφιερώνεις τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα για το εξάμηνο που θα διαρκέσει η εκπαίδευσή σου και το στήσιμο της online επιχείρησης. Στη συνέχεια, είναι επιλογή σου να αφιερώνεις όσο χρόνο επιθυμείς για την ανάπτυξη των εργασιών σου.

 • Δεν είμαι καλός με τους υπολογιστές. Θα τα καταφέρω;

  Δεν χρειάζεται να έχεις άριστη γνώση υπολογιστών, είναι όμως απαραίτητο να μπορείς να χρησιμοποιείς με άνεση τον υπολογιστή σου και το Ίντερνετ, για όλες τις συνήθεις εργασίες, π.χ. browsing, αποστολή email, δημιουργία λογαριασμού email, Facebook κ.λπ., αποθήκευση και οργάνωση αρχείων, αναζήτηση αρχείων, χρήση επεξεργαστή κειμένου όπως το MS Word, επίσης ικανοποιητική γραμματική και ορθογραφία.

 • Τι θα έχω μετά τη λήξη της συνεργασίας μας;

  Μετά τη λήξη της συνεργασίας μας θα έχεις μια επιχείρηση σε πλήρη λειτουργία, χτισμένη στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα του κόσμου, το WordPress, με τους πρώτους ενδιαφερόμενους για το προϊόν/υπηρεσία σου. Θα έχεις ένα ολοκληρωμένο site, με όλα τα συστήματα να λειτουργούν σωστά, και πλήρη πρόσβαση σε αυτά. Θα έχεις μάθει πώς να τα στήνεις όλα αυτά μόνος του, και πώς να αναπτύσσεις την επιχείρησή σου διαρκώς, δημιουργώντας νέο περιεχόμενο, νέα προϊόντα και προωθώντας τα ηλεκτρονικά εκεί που υπάρχει ζήτηση. Πιο σημαντικό από όλα: θα έχεις μπει ήδη για τα καλά στο δρόμο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, έχοντας αποφύγει εκατοντάδες ώρες χαμένες σε αναζήτηση, αμφιβολία και λάθη.

 • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό;

  Προτίμησε την πληρωμή μέσω Paypal. Είναι απολύτως ασφαλής και καθιερωμένη διεθνώς. Αν δεν διαθέτεις πιστωτική κάρτα, μπορείς εύκολα να εκδώσεις μία προπληρωμένη από τράπεζες, όπως η Πειραιώς. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, θα προκαταβάλεις όλο το ποσό, δίνεται όμως η δυνατότητα για έκπτωση 10%. Αν προτιμάς την τραπεζική κατάθεση, επικοινώνησε μαζί μου μέσω αυτής της φόρμας: [contact-form-7 404 "Not Found"]

 • Έχω μια ερώτηση. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

  Επικοινώνησε μαζί μου μέσω της φόρμας που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. 

Αρχική σελίδα     Το προφίλ μου στο LinkedIn     Άλλα websites μου: www.socialmediaplan.gr    www.epidotisimag.gr

Πίσω στην κορυφή της σελίδας
Νομικό σημείωμα
Ο διαδικτυακός τόπος «swiftminds.gr» έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Τα συμβουλευτικά προϊόντα (βιβλία, άρθρα, εκπαιδευτικό υλικό) που πωλούνται αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο, η παράνομη διακίνησή τους, η μεταπώληση, η δωρεάν διάθεση και η με οποιονδήποτε τρόπο κοινοποίησή τους σε τρίτους, πέραν του αγοραστή, χωρίς την έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας του «swiftminds.gr».
Αποποίηση ευθύνης
Τα συμβουλευτικά προϊόντα (βιβλία, άρθρα, εκπαιδευτικό υλικό) έχουν συνταχθεί με τρόπο που να είναι όσο το δυνατόν πλήρη, ενημερωμένα και κατανοητά. Με την αγορά, ο ενδιαφερόμενος-πελάτης αποδέχεται: παρότι το «swiftminds.gr» καταβάλλει προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ορθότερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, δεν μπορεί να εγγυηθεί συγκεκριμένα αποτελέσματα, γιατί αυτά εξαρτώνται από άλλους παράγοντες. Η αγορά οποιουδήποτε συμβουλευτικού προϊόντος (βιβλίου, άρθρου, εκπαιδευτικού υλικού κάθε μορφής), όπως διατίθεται στο «swiftminds.gr», δεν συνοδεύεται από εγγύηση, διασφάλιση, ευθύνη της ιδιοκτήτριας του «swiftminds.gr» σχετικά με το αποτέλεσμα -το οποίο είναι κάθε φορά διαφορετικό, ανάλογα με το εκπαιδευτικό υλικό που αγοράζει ο ενδιαφερόμενος- π.χ. αποτελέσματα στα εισοδήματα, την πελατεία, την καριέρα. Τα αποτελέσματα αυτά εξαρτώνται από παράγοντες που έχουν να κάνουν με τον ενδιαφερόμενο, δηλαδή την προσωπική προσπάθεια, το χρόνο που θα διαθέσει, τη συστηματική ενασχόληση, τις γνώσεις, τις ικανότητες, την εμπειρία κ.λπ., και είναι πάνω από τον έλεγχο του «swiftminds.gr».